Wat was het een geweldig feest, het Spijkerbroekengala 2019!

Wij kijken er nog steeds met veel plezier op terug. In 2019 hebben we samen maar liefst 172.500 Euro opgehaald waarmee de geselecteerde goede doelen voor veel kinderen in Nederland het verschil (hebben) kunnen maken. Een geweldig resultaat mede dankzij onze trouwe sponsors.

Graag zouden we jullie het positieve nieuws brengen dat het Spijkerbroekengala dit jaar doorgaat zoals “normaal”. Echter heeft de huidige situatie, rondom het Covid-19 virus, ons doen besluiten het Spijkerbroekengala 2020 voor 1 keer in een ander jasje te gieten.

De behoefte om elkaar toch weer te ontmoeten en te spreken, onder het genot van een hapje en drankje op een sfeervolle locatie met muziek en entertainment, heeft ervoor gezorgd dat we dit jaar een speciale VIP-avond zonder veiling organiseren voor de tafelsponsors van de afgelopen jaren.

Dit doen we in de sfeer van “Casa Cammingha” op De Landgoederij in Bunnik.

FOTO'S 2019

Bekijk de foto’s van de 6e editie van het Spijkerbroekengala.

TICKETS

Doordat we in een voor velen moeilijke economische situatie verkeren hebben we de deelname prijs verlaagd. We zullen om deze reden dit jaar ook geen veiling organiseren.

Wij houden ons aan de richtlijnen van het RIVM en vragen onze gasten dit ook doen. Een van deze maatregelen is: thuis blijven bij klachten.

tafel

Tafel voor 8 personen

€ 800,-

Prijs is exclusief BTW

tafel

Tafel voor 12 personen

€ 1200,-

Prijs is exclusief BTW

ticket

Los Ticket

€ 100,-

Prijs is exclusief BTW

TAFELSPONSOREN

ENTERTAINMENT

Compleet en ‘op maat’ zijn sleutelwoorden in de muzikale presentatie die Sonny’s Inc. op de bühne brengt. Met een keur aan veelzijdige muziekgenres zoals latin, pop, soul, funk, r&b, jazzy en Nederlandstalig. Maar altijd herkenbaar!

In hun repertoire vind je onder meer de nummers van: Al Jarreau, Lionel Richie, James Brown, Stevie Wonder, Seal, Robbie Williams, Enrique Iglesias, Bruno Mars, Marco Borsato en vele andere artiesten. Bovendien spelen ze ook zelf gearrangeerde medleys van o.a. Michael Jackson, Kool & the Gang, Earth Wind & Fire en moderne dance medleys.

Rolf Sanchez is niet meer weg te denken uit de hitlijsten en is op dit momenteel een van de meest succesvolle Nederlandse artiesten op het gebied van Latin muziek. Na zijn verblijf in de VS, waar hij maar liefst 3 nummer 1-hits in de US Radio Billboard scoorde, keerde Rolf afgelopen jaar terug naar Nederland. 

Hij nam deel aan het bekende televisieprogramma “De Beste Zangers van Nederland” waaruit “Pa Olvidarte” met Emma Heesters voortkwam. Dit nummer stond als hoogst genoteerde Spaanstalige nummer ooit in de Top 40, behaalde een Gouden plaat en is inmiddels hard op weg naar Platina met nu al meer dan 10 miljoen streams.

6 JAAR VOOR HET GOEDE DOEL

2019

Vrienden van …

Opbrengst € 172.500

Goede doel:

2018

Proud to be Dutch

Opbrengst € 145.000

Goede doel:

2017

The Friday Night Fever

Opbrengst € 116.900

Goede doel:

2016

Ibiza Club Edition

Opbrengst € 110.000

Goede doel:

2015

Met uw hulp Rett ik het wel

Opbrengst € 72.656

Goede doel:

2014

Feest voor een feestje

Opbrengst € 42.000

Goede doel:

Goede doel:

OVER ONS

Het Spijkerbroekengala is een gezamenlijk initiatief van gedreven ondernemers, die zich ieder jaar belangeloos inzetten voor goede doelen die in het teken staan van:

Het verschil kunnen maken voor een kind”

Onze missie is om ieder jaar voor verschillende goede doelen die ANBI gecertificeerd zijn en ook gelieerd zijn aan kinderdoelen een gala te organiseren waarvan de opbrengst geheel en volledig aan hen toekomt. Zo kunnen we voor veel kinderen in Nederland “het verschil maken”. Hetzij door middel van geld dat ter beschikking wordt gesteld aan onderzoek of geld dat gebruikt wordt voor praktische zaken waarmee kinderen die dat nodig hebben geholpen worden.

Aanmelden goed doel

In januari van ieder jaar kiezen we de goede doelen uit waarvoor we ons dat jaar gaan inzetten. Ieder goed doel dat voldoet aan de 2 voorwaarden: gelieerd aan kinderen en een Nederlandse stichting is met een project in Nederland kan zich aanmelden bij Stichting Spijkerbroekengala om in aanmerking te komen voor een gift. Na verschillende gesprekken, gevoerd met afgevaardigden van de goede doelen die zich hebben aangemeld, zal het bestuur een keuze maken voor dat jaar.

Bestuur Spijkerbroekengala:
Esther Herber-Zey; Voorzitter van de Stichting
Marco Peek; Penningmeester
Martijn Veen; Secretaris
Albert Zuurveld; Algemeen bestuurslid
José van Daal; Algemeen bestuurslid
Nathalie van der Stel; Algemeen bestuurslid

info@spijkerbroekengala.nl

Wat de persoonlijke missies zijn van onze bestuursleden

 

Esther-Herberkopie

Esther Herber

‘Met elkaar het verschil kunnen maken voor een kind’; dat is mijn drive om deel uit te maken van het Spijkerbroekengala team. 

En, man wat ben ik trots op dit team. Ieders eigen inbreng, specialisatie, motivatie en gedrevenheid maakt ieder gala weer tot een groot succes en daarmee kunnen we heel veel kinderen helpen, dat is ons gezamenlijke doel! 

Ik ben er trots op onderdeel te mogen zijn van dit gedreven team en hoop nog jaren op deze wijze met elkaar voor heel veel kinderen het verschil te zullen maken.’ 

MarcoPeekfotoSBGsq

Marco Peek

‘Ik vind het fantastisch om met dit mooie team van inspirerende mensen een gala te mogen organiseren voor kinderen waar wij het verschil kunnen maken.

Het is ieder jaar weer een feest om samen weer iets neer te zetten waar de weken na het gala vaak nog over wordt gesproken met als uiteindelijk doel een mooi bedrag bestemd voor kinderen.

Ik hoop dat ik nog jaren betrokken mag zijn bij deze mooie stichting.’

SBGMartijn-768x1024sq

Martijn Veen

‘In eerste instantie ben ik aangehaakt bij het Spijkerbroekengala doordat mijn kleindochter Evi aan het Rett syndroom lijdt en Stichting Terre als 1 van de doelen werd gekozen.

Ik ben toen zo geraakt door de liefde, energie en het enthousiasme van het Spijkerbroekengalateam dat ik me heb aangesloten bij deze fantastische club.

Wat is er nou leuker om jaarlijks een pracht feest te mogen organiseren en met de opbrengst hiervan zieke kinderen en hun familie te kunnen helpen. 

Deel en geniet!’

SBGAlbertZuurveldsq

Albert Zuurveld

‘Het mogen meewerken aan de realisatie van het Spijkerbroekengala en de bijbehorende activiteiten geeft jaarlijks heel veel inspiratie en voldoening. Daarnaast is het zeer dankbaar werk. Het delen van je creativiteit, kennis en kunde en deze ook in  zetten voor de ouders/mensen achter die goede doelen geeft energie. Het samenwerken met de andere gedreven teamleden van het Spijkerbroekengala leert en motiveert je de lat steeds weer hoger te leggen.

Het realiseren van een dergelijke top-avond blijft zowel voor de gasten, goede doelen en de mensen achter deze doelen, telkens weer een feestje in meerdere opzichten!’

Jose

José van Daal

‘Sinds 2016 was ik  zijdelings betrokken bij de Stichting Spijkerbroekengala echter sinds januari 2017 mag ik dit bijzondere mensen team officieel versterken.

Ik vind het een groot voorrecht mij te mogen inzetten voor dit goede doel en ervoor te zorgen dat Stichting Spijkerbroekengala een nog grotere zichtbaarheid zal verwerven en zo voor heel veel kinderen het verschil kan maken.

Want wat is nu mooier dan kinderen, die het niet zo makkelijk hebben door bepaalde omstandigheden en ook hun ouders, die dag en nacht klaar staan voor hen, een dag te bezorgen waar ze samen met elkaar extra stralen. Of dat de donaties bij kunnen dragen aan een essentieel en noodzakelijk wetenschappelijk onderzoek.

Daar doe ik het voor, samen met ons top team!’

NathalieSBG

Nathalie van der Stel

“In 2015 kwam ik voor het eerst in aanraking met het Spijkerbroekengala. Het was een ongekende ervaring en een geweldige avond. Professioneel opgezet en met zoveel liefde georganiseerd. Ik hoefde natuurlijk niet lang na te denken over de vraag van Esther Herber of ik deel uit wilde maken van dit team. 

Ik zet mijzelf heel graag in voor deze Stichting Spijkerbroekengala. Deze stichting zorgt ervoor dat andere goede doelen hun dromen kunnen nastreven voor kinderen in Nederland die wel een beetje hulp kunnen gebruiken. 

Samen het verschil maken, ik geloof erin!”

LOCATIE & INFORMATIE

Calendar_round

Datum

6 november 2020

Date_round

Tijd

19:00 – 01:00

Location_round

Locatie

De Landgoederij

Parking_round

Parkeren

Gratis & bewaakt

dresscode_round

Dresscode

Spijkerbroek

Social Media

Like en volg ons

Routebeschrijving

De Landgoederij

Camminghalaan 30
3981 GH Bunnik