Spijkerbroekengala Stars Edition Logo 04 24
Vrijdag 6 december 2024   •   NBC Congrescentrum in Nieuwegein   •   In gastvrije handen van team Justin van Hooijdonk
20211105 Spijkerbroekengala StudioA12 RebekkaMell 085
Goede doelen
Onze goede doelen

In 2024 maken wij hiervoor het verschil!

2

De avonturen van Maas

Maas is een ongelooflijk sterke jongen (geboren in 2013) die zijn ervaring met kanker omzet in een hartewens: een magisch medicijn voor kinderen met kanker.

12

Go Baby Go

Ontdek de wereld van mobiliteit en spel voor jonge kinderen met een beperking dankzij Project Go Baby Go NL, een baanbrekend initiatief. Met aangepaste elektrische speelgoedauto's verkennen kinderen spelenderwijs hun omgeving.

3

Kanjerketting

De Kanjerketting is een speciale ketting voor kinderen met kanker, bestaande uit Kanjerkralen die verschillende behandelingen, onderzoeken en gebeurtenissen vertegenwoordigen. Elke kraal symboliseert bijvoorbeeld een chemokuur, bestraling, scan, operatie of goede en slechte dagen.

4

LINDA.foundation

LINDA.foundation is een initiatief van Linda de Mol en het tijdschrift LINDA. Samen met zoveel mogelijk donateurs willen we meer begrip en vooral positieve actie creëren voor gezinnen met kinderen in Nederland die het financieel zwaar hebben.

11

Nederlandse Rett Syndroom Vereniging

De Nederlandse Rett Syndroom Vereniging zet zich in voor de bevordering van belangen en welzijn van mensen met het Syndroom van Rett inclusief volledige participatie in de samenleving. Ondersteuning van ouders, verzorgers en familieleden, en voorziening van benodigde informatie en steun. Verhoging van bewustzijn over het Rett syndroom, vooral onder medische professionals, voor tijdige diagnose en optimale behandeling.

5

Stichting Fonkel

Duizenden kinderen hebben het moeilijk vanwege een problematische thuissituatie, ziekte, armoede of een beperking. Hierdoor is voor deze kinderen een dagje uit niet vanzelfsprekend. Het Fonkelhuis, gelegen in Ouwehands Dierenpark, biedt hen een dag waarop zij zorgeloos mogen spelen, genieten, lachen en volledig kind zijn.

6

Stichting Jarige Job

In Nederland zijn er kinderen die hun verjaardag niet kunnen vieren, omdat er thuis geen geld voor is. Stichting Jarige Job helpt deze kinderen door het geven van een verjaardagsbox. Hierin zit alles wat nodig is voor een echte verjaardag, thuis én op school! Jaarlijks vieren meer dan 100.000 kinderen hun verjaardag met de hulp van Jarige Job!

8

Stichting Zoe's wens

De vijfjarige Zoë had een speciale wens voordat ze overleed: ze wilde dat alle ziekenhuizen in Nederland mooie kinderpleisters zouden hebben. Het was een eenvoudige wens, maar met een enorme impact. Nu lijkt het erop dat haar wens werkelijkheid wordt, mede dankzij de inzet van het spijkerbroekengala.

9

Vrienden UMC Utrecht & Wilhelmina Kinderziekenhuis

Het Wilhelmina Kinderziekenhuis (WKZ) streeft ernaar dat kinderen eerst kind zijn en dan pas ziek. Onderzoeken en dagen in het ziekenhuis kunnen echter belastend zijn, waardoor kinderen zich anders kunnen voelen dan thuis. We doen ons best om hen afleiding te bieden en te laten vergeten dat ze ziek zijn.

10

Stichting Zeldzame Ziekten Fonds

Niet kunnen praten, niet kunnen lopen, niet zindelijk zijn, slecht zien en doof zijn aan één kant. Voor velen een ondenkbare realiteit. Maar voor ongeveer één miljoen Nederlanders - meer dan 6 procent van onze bevolking - is dit het dagelijks leven. Vooral kinderen worden helaas getroffen door zeldzame aandoeningen.

20211105 Spijkerbroekengala StudioA12 RebekkaMell 082
20211105 Spijkerbroekengala StudioA12 RebekkaMell 078
20211105 Spijkerbroekengala StudioA12 RebekkaMell 093
20211105 Spijkerbroekengala StudioA12 RebekkaMell 149
Contact

info@spijkerbroekengala.nl

Locatie

NBC Congrescentrum
Blokhoeve 1
3438 LC Nieuwegein
Nederland

Sponsor worden?

Vul onderstaand formulier in en wordt ook sponsor!

Meer info
Like en volg ons