Spijkerbroekengala Stars Edition Logo 04 24
Vrijdag 6 december 2024   •   NBC Congrescentrum in Nieuwegein   •   In gastvrije handen van team Justin van Hooijdonk
20211105 Spijkerbroekengala StudioA12 RebekkaMell 085
Over ons
Het verschil kunnen maken voor een kind

Dat is onze motivatie

20231201 SpijkerbroekenGala HartVanHolland RebekkaMell 313

Het Spijkerbroekengala is een initiatief van bevlogen ondernemers die jaarlijks belangeloos goede doelen steunen die het verschil maken voor kinderen. Onze missie is om jaarlijks een gala te organiseren voor geselecteerde goede doelen die ANBI-gecertificeerd zijn en zich richten op kinderdoelen. De opbrengst gaat volledig naar hen, waarbij we financiлle steun bieden voor onderzoek en praktische hulp aan kinderen in Nederland.

Esther Herberkopie

Esther Herber

Met elkaar het verschil kunnen maken voor een kind’; dat is mijn drive om deel uit te maken van het Spijkerbroekengala team. En, man wat ben ik trots op dit team. Ieders eigen inbreng, specialisatie, motivatie en gedrevenheid maakt ieder gala weer tot een groot succes en daarmee kunnen we heel veel kinderen helpen, dat is ons gezamenlijke doel! Ik ben er trots op onderdeel te mogen zijn van dit gedreven team en hoop nog jaren op deze wijze met elkaar voor heel veel kinderen het verschil te zullen maken.

MarcoPeekfotoSBGsq

Marco Peek

Ik vind het fantastisch om met dit mooie team van inspirerende mensen een gala te mogen organiseren voor kinderen waar wij het verschil kunnen maken. Het is ieder jaar weer een feest om samen weer iets neer te zetten waar de weken na het gala vaak nog over wordt gesproken met als uiteindelijk doel een mooi bedrag bestemd voor kinderen. Ik hoop dat ik nog jaren betrokken mag zijn bij deze mooie stichting.

Martijnsbg

Martijn Veen

In eerste instantie ben ik aangehaakt bij het Spijkerbroekengala doordat mijn kleindochter Evi aan het Rett syndroom lijdt en Stichting Terre als 1 van de doelen werd gekozen. Ik ben toen zo geraakt door de liefde, energie en het enthousiasme van het Spijkerbroekengalateam dat ik me heb aangesloten bij deze fantastische club. Wat is er nou leuker om jaarlijks een pracht feest te mogen organiseren en met de opbrengst hiervan zieke kinderen en hun familie te kunnen helpen. Deel en geniet!

SBGAlbertZuurveldsq

Albert Zuurveld

Het mogen meewerken aan de realisatie van het Spijkerbroekengala en de bijbehorende activiteiten geeft jaarlijks heel veel inspiratie en voldoening. Daarnaast is het zeer dankbaar werk. Het delen van je creativiteit, kennis en kunde en deze ook inzetten voor de ouders/mensen achter die goede doelen geeft energie. Het samenwerken met de andere gedreven teamleden van het Spijkerbroekengala leert en motiveert je de lat steeds weer hoger te leggen. Het realiseren van een dergelijke topavond blijft voor de gasten, goede doelen en de mensen achter deze doelen, telkens weer een feestje in meerdere opzichten!

Jose

José van Daal

Ik vind het een groot voorrecht mij te mogen inzetten voor dit goede doel en ervoor te zorgen dat Stichting Spijkerbroekengala een nog grotere zichtbaarheid zal verwerven en zo voor heel veel kinderen het verschil kan maken. Want wat is nu mooier dan kinderen, die het niet zo makkelijk hebben door bepaalde omstandigheden en ook hun ouders, die dag en nacht klaar staan voor hen, een dag te bezorgen waar ze samen met elkaar extra stralen. Of dat de donaties bij kunnen dragen aan een essentieel en noodzakelijk wetenschappelijk onderzoek. Daar doe ik het voor, samen met ons top team!

Brandshoot   Linnebank.Marketing 2024

Sander Linnebank

Toen ik werd gevraagd om mijn expertise en creativiteit in te zetten voor het Spijkerbroekengala, voelde dit als een grote eer. Het is een prachtige organisatie om mijzelf bij aan te mogen sluiten. Het is gedreven door ondernemers met een warm hart die zich belangeloos inzetten om het leven van kinderen te veranderen in tijden dat ze dit goed kunnen gebruiken. Zelf heb ik een zorgeloze jeugd gehad, met alle kansen om mezelf te zijn en te kunnen groeien en gaan en staan waar ik wilde. Dit is niet iets vanzelfsprekends maar gun je elk kind. Daarom ben ik erg trots dat ik op deze manier, samen, mijn steentje bij kan dragen. Want samen maken we het verschil!

20211105 Spijkerbroekengala StudioA12 RebekkaMell 082
20211105 Spijkerbroekengala StudioA12 RebekkaMell 078
20211105 Spijkerbroekengala StudioA12 RebekkaMell 093
20211105 Spijkerbroekengala StudioA12 RebekkaMell 149
Contact

info@spijkerbroekengala.nl

Locatie

NBC Congrescentrum
Blokhoeve 1
3438 LC Nieuwegein
Nederland

Sponsor worden?

Vul onderstaand formulier in en wordt ook sponsor!

Meer info
Like en volg ons